Despre noi

Află mai multe despre noi

Lucrări durabile

Artdeco este o companie care produce tâmplărie din aluminiu și PVC, precum și accesoriile aferente, cu sediul în Arad, România. Activăm în piața construcțiilor și serviciilor din domeniu, încă din 1997, compania Artdeco Glass PVC luând ființă în 2011.

Oferim servicii complete, de la măsurători, realizarea tâmplăriei, transportul ei și instalarea în construcția clientului

Artdeco în Europa

Compania noastră este mândră de lucrările realizate, clienții noștri fiind mulțumiți. Am realizat instalarea de tâmplărie pentru mai multe clădiri în Europa. Avem multe tâmplării instalate în Corsica, Franța, Italia, Germania sau Austria. Facem față exigențelor europene și standardelor ridicate. Ne face plăcere să realizăm lucrări pretențioase.

Lucrările realizate sunt publice, ele vorbesc despre calitatea produselor și a serviciilor oferite de firma noastră.

8

Căutăm soluții

Diferitele proiecte au nevoie de atenție specială, diferitele construcții au particularități pentru care oferim soluții optime.

Inovăm

Atunci când este nevoie de un sistem nou, de o abordare diferită, ne face plăcere să punem în aplicare soluții noi.

Atenție la detalii

Fiecare lucrare este analizată atent și suntem preocupați de detaliile care vor oferi fiabilitate lucrării finale.

Echipa

Proiectele de anvergură se realizează în echipă, atunci când forța unei echipe este necesară pentru a reuși!

Visul tău! Misiunea noastră!

Lucrurile frumoase se realizează cu muncă și prin dedicare!

Artdeco Glass PVC este o companie unde este prețuită munca și rezultatul acesteia. Lucrurile frumoase, rezistente se realizează prin multă muncă, câteodată muncă grea, care însă este de cele mai multe ori încununată de succes. Realizările noastre ne definesc prin prisma capacităților și energiilor investite. Realizările suntem noi!

Partenerii cu care lucrăm