UȘI

Găsește modelul tău

7
11

Alege din categoriile noastre

MODELE UȘI

Veka

VEKA SOFTLINE 70

usi-softline-70

Pentru producția de uși, SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil în varianta necoplanară, având adâncimea profilului de 70mm, două garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 5 camere de izolare pentru toc și 3 camere de izolare pentru cercevea. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile ușor rotunjite

Cu sistemul SOFTLINE 70AD pot fi realizate uși într-un singur canat sau în două canate, în variantele toc continuu, cu prag de aluminiu sau fără prag. De asemenea, pot fi realizate și uși culisante în plan paralel, uși armonice și uși cu deschidere exterioară. Mai mult decît atât, sistemul permite realizarea de uși rezidențiale. Sistemul SOFTLINE 70AD este complet și conține toată gama de profile auxiliare.

CARACTERISTICI

VEKA SOFTLINE 76

Ferestre-SOFTLINE76MD

Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficiență termică extraordinară și un design necoplanar cu canturi elegante și muchii uşor rotunjite. SOFTLINE 76MD este prevăzut cu trei rânduri de garnituri de etașare și o adâncime a profilului de 76 mm. 

Sistemul SOFTLINE 76MD poate fi folosit atât în cazul renovărilor, cât şi în cazul noilor construcții. 
El poate fi utilizat atât pentru ferestre termoizolante clasice, antifonice sau de siguranţă, cât și pentru ferestre oscilobatante, batante, cu montant mobil, ferestre culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziţionate fix, combinate sau ferestre cu deschidere exterioară. 

cARACTERISTICI

VEKA SOFTLINE 82

Usi-SOFTLINE-82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adâncimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii ușor rotunjite. 

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza uși într-un singur canat, în două canate, în variantele toc continuu sau cu prag de aluminiu. De asemenea, pot fi realizate și uși culisante în plan paralel, uși armonice și uși rezidențiale. Sistemul este complet și conține toată gama de profile auxiliare.

CARACTERISTICI

VEKA SOFTLINE 82 ALUCLIP

alu-obloga-big

SOFTLINE 82 MD ALUCLIP 

Economii de energie și confort suprem într-unul singur
Profil cu 7 camere cu o adâncime standard de instalare de 82 mm
Margini elegante, ușor rotunjite întreținere foarte ușoară

Grosimea peretelui de cea mai înaltă calitate de 3 mm în conformitate cu standardul RAL – clasa A (conform DIN EN 12608, clasa A)
Armare din oțel special concepută pentru o stabilitate mai mare

Sistem de etanșare: 3 niveluri de etanșare protejează în mod fiabil împotriva temperaturilor scăzute și ridicate, a fluxului de aer și a umidității
Valoarea termică a sistemului de ferestre: Uf = 1,0 W / (m²K)
Coeficientul de transfer al căldurii elementului ferestrei: Uw = 0,86 W / (m²K), cu sticlă cu emisii reduse Ug = 0,6 W / m2K Ψg = 0,050 W / mK (Fereastră unică 1,23 x 1,48 m)

CARACTERISTICI

VEKA SLIDE 70

Usi-VEKASLIDE-70

VEKASLIDE 70 este un sistem de uși culisante cu ridicare, având o adâncime a profilului de 70 mm și o geometrie internă împărțită în 5 camere de izolare. VEKASLIDE 70 are un design clasic cu muchii elegante, ușor rotunjite.

Principalul avantaj al acestui sistem culisant constă în faptul că pot fi închise util suprafețe de până la 17,55 m2 (Lmax = 6,5 ml și Hmax = 2,7 ml). Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil într-o serie de șapte scheme constructive adaptabile destinației finale. 

Pragul, de concepție proprie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC pentru a se optimiza izolarea termică. Configurația pragului permite montajul îngropat în sapă.

CARACTERISTICI

vEKA SLIDE 82

pro_veka_vekaslide82_intro_21

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adâncimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etanșare și o geometrie internă împărțită în 7 camere de izolare în toc și 6 camere în cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii ușor rotunjite. 

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza uși într-un singur canat, în două canate, în variantele toc continuu sau cu prag de aluminiu. De asemenea, pot fi realizate și uși culisante în plan paralel, uși armonice și uși rezidențiale. Sistemul este complet și conține toată gama de profile auxiliare.

CARACTERISTICI

Kommerling

KÖMMERLING 70mm

KOEMMERLING-70EL-357x357

Ferestrele reprezintă punctul cheie în arhitectura oricărei clădiri. Ele accentuează designul și dau clădirilor un aspect unic, elegant, prin formă sau culoarea lor. Pentru cazurile particulare de design, profine a creat sistemul 70 EL, având forme rotunjite, care se adaptează arhitecturilor armonioase. Designul elegant face fereastra greu de neobservat, sporind farmecul vizual al fațadei clădirii. 
Fereastră cu design unic, proiectată cu linii subțiri, elegante, permițând totodată o cantitate mare de lumină naturală. Aspectul rotund, atrăgător, transpus în cele mai diverse lucrări arhitecturale, face din fereastră o atracție a construcției. O gamă largă de culori, forme și elemente de design vă oferă libertatea de a oferi personalitate casei dumneavoastră. Sistemul 70 EL de la profine conține o gamă completă de uși rezidențiale. Ferestrele și ușile sunt proiectate cu aceleași contururi elegante. Ambele tipuri de geamuri duble și triple pot fi montate pentru a obține valori deosebite de izolare termică. Sistemul de profile nu este reciclat și nu are nici un stabilizator pe bază de plumb în materialul  de bază, ceea ce îl face prietenos cu mediul înconjurător.

CARACTERISTICI

KÖMMERLING 76 mm

KOEMMERLING-76-MD-Standard-357x357

Sistemul  76 MD va oferă ferestre și uși ultra-moderne, cu o gama unică de proprietăți: o calitate de top, o protecție termică  excelentă și o izolare fonică deosebită, care conduc la reducerea costurilor de energie ale locuinței, oferind în același timp o protecție împotriva întrării prin efracție. 

Sistemul 76 MD poate fi îmbunătățit cu proCoverTec –  tehnologie inovatoare de vopsire a suprafețelor, care va oferă ferestre cu o protecție suplimentară la zgârieturi, dar și un aspect unic, mătăsos al suprafețelor profilelor din PVC.

Grație adâncimii sale de instalare de 76 mm, acest sistem de etanșare suplimentară cu garnitură de mijloc oferă fereastră perfectă pentru construcțiile care se renovează sau construcțiile noi. Chiar dacă design-ul profilelor PVC este zvelt, acest sistem poate suportă cu ușurință toate variantele de geamuri duble sau triple cu grosimi de până la 48 mm. Acest sistem ajunge la  valori de izolare termică care anterior au fost atinse numai cu ajutorul  sistemelor cu adâncimi constructive de instalare mari. Astfel se oferă soluții pentru montajele standard, cât și pentru variantele speciale: ventilația integrată, sisteme de placare cu aluminiu într-o vastă gama de culori.
Cu noul sistem 76 mm de la profine, dumneavoastră investiți într-o fereastră PREMIUM care va fi apreciată mult timp. 

CARACTERISTICI

KÖMMERLING 76 AD - ALUCLIP

KOEMMERLING-76-MD-Standard-357x357

CARACTERISTICI

Cortizo 2000

Alumil M9800

Maxim vitrare 30 mm

Posibilitate de deschidere

Deschidere interioară: batantă, oscilo-batantă, pliantă, oscilo paralelă și oscilantă.

Deschidere exterioară: batantă, proiectantă-glisantă, pivotantă cu prindere orizontală sau verticală.

Secțiuni

Toc – 45 mm / Foaie – 53 mm

cARACTERISTICI

Cortizo 2300

Cor 2300

Maxim vitrare 26 mm

Posibilitate de deschidere

Deschidere interioară: batantă, oscilo-batantă, pliantă, oscilo paralelă și oscilantă.

Deschidere exterioară: batantă, proiectantă-glisantă, pivotantă cu prindere orizontală sau verticală.

Secțiuni

Toc – 40 mm / Foaie – 48 mm

CARACTERISTICI

Cortizo 4500

Cortizo4500
Sistem de ușa glisantă cu Barieră Termică și cu estetică teșită sau rotunjită pentru foi și baghete.

Deține 2 versiuni:

4500 glisantă cu ridicare care are că și specific de funcționare un sistem în care foile se montează cu un mecanism care permite ridicarea lor prin operația de deschidere și coborârea în momentul închiderii, în așa fel încât ușa închisă asigură etanșeitatea perimetrului prin garnitură de etanșare fixată inferior și superior, asigurând etanșarea în orice poziție.

Posibilitatea îmbinarii foilor în colț la 90º fără despărțitor de lumină.

Pentru modelul cu fix și foaie , calea de rulare din zona fixă rămâne ascunsă.

4500 glisantă în linie (fără ridicare) care permite realizarea glisantelor mai economic și dimensiuni mai mari.

CARACTERISTICI

Cortizo 4600

cortizo4600

Noul sistem de ușa culisantă cu ridicare prezintă o izolare termică mai mare a gamei complete de culisante cu valori imbatabile de transmitere

Această eficientă energetică maximă este posibilă datorită perfectei îmbinări a zonei de ruptură termică cu poliamide de 35 și 24 mm, a profilelor PE reticulare și a capacității mari de vitrare prezența la foi, care permit sticlă de până la 55 mm grosime, oferind opțiunea de a instala compoziții cu dublă camera și triplă sticlă pentru a garanta excepțională izolare termică și pentru a îmbunătăți, în special, protecția împotriva zgomotului.

 

Posibilitatea de mari dimensiuni ale foii face din acest sistem unul ideal pentru a închide marile luminatoare, asigurând luminozitate interioară fără a renunța la prestațiile maxime termice și acustice.

CARACTERISTICI

Cor Vision

corVision

Sistem de glisantă cu Barieră Termică cu un design avangardist care permite o foarte bună luminozitate cu minimum de secțiune de aluminiu văzută.Cu un design elegant încearcă să ofere luminozitate maximă cu secțiuni de toc minime, 8% profil din toată suprafață.

Prezintă secțiune centrală vizibilă doar 20 mm, secțiune laterală 77 mm. și inferioară/superioară de 57 mm. Posibilitate de încorporare în finisaj a tocului inferior, superior și lateral.

Posibilitate de unire a foilor în colț de 90º fără montanți. Pentru versiunea cu cale de rulare, compusă din fix și foaie, prezintă cale de rulare ascunsă în zona fixă.

Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem și sistemul GALANDAJ: proiectată pentru a putea realiza o deschidere integrală prin faptul că foile glisează în interiorul peretelui în totalitate. Se obține astfel o suprafață de deschidere de 100%.

CARACTERISTICI

cortizo pleagable

corVision
Sistem tip armonică cu Ruptură de Punte Termică indicat în special pentru a inchide goluri mari cu estetică cea mai avangardistă.
 
Designul se caracterizează prin versatilitate. Dispune de o varietate diversă de compoziții de până la 14 foi la deschiderea exterioară sau interioară, admitând configurații pare și impare.
 
Cu obiectivul de a facilita accesul la incaperi permite îngroparea tocului inferior lăsând pragul ascuns. În plus se ascund și rolele de ghidaj la poziția închisă oferind o estetică mai curată și atractivă.

CARACTERISTICI

Alumil

Alumil M9800

Cor 2300

SMARTIA M9800 este un sistem de uși armonice, fără barieră termică, cu deschidere batantă și potrivite pentru construcții de dimensiuni normale și mari. Oferă soluții rezistente și elegante pentru proiecte speciale, precum reședințe luxoase, clădiri de birouri, centre de conferințe, hoteluri, restaurante și altele.